VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS

Belföldi megrendelés esetén munkanapon, a 13:00 óráig megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1 munkanapon belül teljesíti. Ha hétvégén vagy pénteki napon adta le a megrendelést, akkor a következő munkanapon (azaz hétfőn), tudjuk postázni a termékeket.

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.
A termék megrendelése után és a csomagot átadjuk a szerződött futárszolgálati partnerünknek, melyről e-mailben értesítést is küldünk, a csomag nyomon követéséhez tartozó információkkal.

villamszallitas.jpg

> Mi történik ha nem találja otthon a futár?
Abban az esetben, ha a futár a csomag átadását nem tudja teljesíteni, értesítést fog hagyni a csomag érkezéséről. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Ha nem sikerül a csomagját kézbesíteni, úgy egy újra egyeztetett időpontban díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

> Kérjük, a csomag átvételkor ellenőrizze le, hogy az sértetlenül érkezett-e önhöz.
Minden átadásra kerülő csomagot, munkatársaink személyesen ellenőriznek le és ezt dokumentálják is. A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés a fuvarlevélen a futár jelenlétében rögzítésre kerül.

> Megrendelését kétféleképpen is átvehetI.
Válassza az Önnek leginkább megfelelőbbet!

Webáruházunkban kétféle módon veheti át a megrendelt terméket. Futárral vagy személyes átvétellel. A futár opciónál a megrendelt csomagot a GLS futárszolgálattal küldjük el önnek. Amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak, erről Önnek külön e-mail fogunk küldeni. Ennek költsége csomagonként 2022. január 1-től bruttó 1.970 Ft.

A személyes átvételnél, lehetősége van az üzletünkben személyesen átvenni a megrendelt terméket. Ez esetben nem számítunk fel szállítási díjjat.
Szaküzletünk címe: Debrecen, Borbíró Tér 6. - Tel: +36 52 430 636
Ha az utánvétes szállítási módot választott, akkor a megrendelést az GLS futárszolgálat által teljesítjük.
Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1 munkanapon belül teljesíti. Ha hétvégén vagy pénteki napon adta le a megrendelést, akkor a következő munkanapon (azaz hétfőn), tudjuk postázni a termékeket.

A termék rendelésekor ha a szállítási módoknál a személyes átvételt választotta, akkor csak a személyes átvétel opció fog megjelenni. Ebben az esetben a megrendelt terméket személyesen a szaküzletünkben veheti át és ott tudja kifizetni.

További információkat a https://www.onlinecsapagy.hu/szallitas weboladalon talál vagy keresse ügyfélszolgálatunkat:
e-mail: info@onlinecsapagy.hu
Telefonszám: +36 52 430 636
Hétfőtől - péntekig 8-16 óráig