VÁLASZD A JAPÁN PRÉMIUMOT - HIVATALOS KERESKEDÉSBŐL

KOYO - IGAZI JAPÁN MINŐSÉG

A Koyo a JTEKT Corporation csapágy márkája. Széles termékpalettáján szinte minden típusú csapágy megtalálható. Kiváló ár értékarány jellemzi.

A JTEKT mérnöki és gyártási lehetőségei a szuper nagyméretű csapágyaktól a 7 méteres külső átmérőtől a miniatűr csapágyakig terjednek (ezek átmérője akár egy milliméter is lehet) Új anyagok
felhasználásával és a legújabb gyártási technológiák alkalmazásával a JTEKT Corporation hibrid kerámia csapágyakat és különféle extrém speciális környezetű csapágyakat fejlesztett ki a modern
iparágak egyre igényesebb követelményeinek kielégítésére.

A KOYO CSAPÁGGYÁRTÓ ÜZEMEI
A JTEKT Corporation tizennyolc csapágygyártó üzemet birtokol. Hét országban 6 technikai központot működtet. A Koyo innovatív megoldásokat kínál mind a berendezésgyártóknak, mind a végfelhasználóknak.
Olyan kulcsfontosságú piacokra összpontosít, mint az autóipar, a mezőgazdaság és az építőipar, a nehézipar (acél és szélmalom), a sebességváltó, a reduktor, az elektromos motor és az általános gépek.
A Koyo gyárai ISO 9001, ISO 14001 és ISO/TS 16949 tanúsítvánnyal rendelkeznek.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM
A KOYO mérnökei nemcsak hiszik, de valójában törekszik is arra, hogy termékeiket minél inkább környezetbarát módon készítsék el.

>> Bővebb információk, katalógusok:

onlinecsapagy-koyo_1.jpg

KÉRDÉSED VAN?
Ha még több információt szeretnél az KOYO csapágyakkal kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésedre:
Tel.: +36 52 430-636 - E-mail: info@onlinecsapagy.hu
Csapágyszaküzletünk címe: Paulus Debrecen Kft. - 4032 Debrecen, Borbíró tér 6.
Üzletünk nyitva tartása:
Hétfő - Péntek: 8:00–16:00, Szombat - Vasárnap: Zárva